Seri Produk Reresik Non Woven

17 taun pengalaman nggawe Produk Reresik Nonwoven nggawe kita profesional ing industri iki lan ora bakal mandheg kanggo golek kualitas produk lan layanan sing luwih dhuwur kanggo saben pelanggan.

ndeleng liyane
  • Quality gene

    Gen kualitas

    Kesadharan kualitas kanggo kabeh karyawan, semangat kapinteran, lan DNA kualitas sing ana, ngontrol kabeh rantai industri wiwit bahan nganti proses, produksi, desain lan pengembangan, lan penjualan terminal, lan janji yen saben langkah bisa dilacak.

    sinau luwih lengkap
  • Brand Concept

    Konsep Merek

    Kita kanthi ketat milih katun berkualitas tinggi minangka bahan baku inti, nggunakake teknologi sing anyar, Tetep kesederhanaan asli serat katun alami, lan ngurus kesehatan kulit pangguna.

    sinau luwih lengkap
  • Happiness

    Rasa seneng

    Produk kita nyukupi kabutuhan omah, lelungan lan skenario liyane. Produk katun sing alus lan portebel nggawa pengalaman sing nyenengake, nggawe saben dina urip dadi gampang lan apik.

    sinau luwih lengkap
  • Production Environment

    Lingkungan Produksi

    Saben proses produksi rampung ing Lokakarya Bersih Standar Kelas Internatioanl standar sepuluh ewu standar kanggo ngontrol bakteri polusi awal kanthi tingkat sing kurang banget, mula cocog kanggo produk perawatan medis, kebersihan lan perawatan omah.

    sinau luwih lengkap
  • about

babagan kita

Kita minangka produsen produk pembersih non-anyaman profesional wiwit taun 2003,

Kita minangka perusahaan kulawarga, kabeh kulawarga nyerahake pabrik.
Rentang produk kita amba, umume ngasilake andhuk sing dikompresi, tisu garing, tisu pembersih pawon, andhuk gulung, tisu penghapus makeup, tisu kering bayi, tisu pembersih industri, topeng wajah sing dikompres, lsp.

ngerti luwih

warta paling anyar

produk panas

newsletter